Daniele + Corina

Daniel salut !! aseră am văzut cheița cu toate pozele! da!! suntem mulțumiți, și ne place mult, am privit cu atenție detaliile și chiar ne place! Mulțumesc din suflet pentru sacrificiul tău.

 

Davide + Olga

Noroc Daniel! Noi am rămăs super mulțumiți de tine, pozele sunt super și îți facem multe recomandări pe aici pe la noi poate așa te mai întorci, ne vedem la botezul fetei noastre.

Ion + Alina

Salut. Am reușit să văd aseară toate pozele. Foarte frumoase! Mulțumesc! Și pentru pozele printate și pentru levănțica

Valiușca + Corina 

Bună! am primit pozele și video de la nuntă, acuma zilelea acestea (smiley) eveninentul a avut loc pe 27 iulie. Și vrem să vă mulțumim din suflet pentru lucru care lați făcut, suntem super mulțumiți și încîntați. Vă mulțumim foarte mult și ne bucurăm că vam ales anume pe voi. Vouă mult succes pe viitor.

Tudor + Irina

Bună dimineața, Daniel. Multumim mult, mult, mult, mult, mult, mult pentru poze! Sunt foarte frumoase. Ieri tîrziu le-am văzut și nu am mai scris! Mersi pentru munca și răbdare! Privind poze am inteles cît de tare omului trebu să ii placă ceia ce face. Mulțumim și îți urăm succese în continuare.. 

Emil + Tatiana

Daniel salutare! Personal nu am reușit să îți mulțumesc pentru imortalizarea celui mai important eveniment din viața noastră. Mulțumim mult pentru poze, sunt frumoase și celor care le-am arătat tot le-au plăcut.